Home / / Professionele horecamensen geven gehoor aan oproep

Professionele horecamensen geven gehoor aan oproep

NIEUWLEUSEN – Onlangs deed het Talentenhus via de Dalfser Courant een oproep. Ze zochten ervaren horeca-ondernemers die de (horeca)leerlingen konden begeleiden.

Vanwege de enorme animo voor de Praktijk Talent Plekken Horeca, bleek er een groot tekort aan begeleiding. Na de oproep meldden zich de chef-kok van het recentelijk afgebrande restaurant De Lichtmis, de ervaren cateraar en docent Gerda Pessink en de eigenaar van Grand Café de Fabriek, Moes Hartman Kok.

Inmiddels wordt er gewerkt in begeleidingsteams en ontstaan er mooie culinaire, internationale ideeën, waarbij de leerlingen meer aandacht en les van mensen uit de praktijk krijgen. Het gevolg hiervan is wel dat nog meer leerlingen zich voor een dagdeel Horeca inschrijven. Tijdens de Open Lesdag van het Agnieten College op 19 november, waren de ervaren horecamensen opnieuw aanwezig om de kinderen van groep 8 te helpen iets lekkers te maken.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.