Home / / Prijsuitreiking Sintpuzzel uitgesteld

Prijsuitreiking Sintpuzzel uitgesteld

DALFSEN/OMMEN – De Sintpuzzel in de Dalfser Courant en in het Ommer Nieuws was weer goed voor vele honderden inzendingen. In verband met de huidige lockdown is echter besloten om de prijzen in een later stadium uit te reiken. Een aantal winkels die prijzen leveren zijn namelijk gesloten. Zodra alles weer open gaat, worden de winnaars bekend gemaakt en kunnen zij hun prijs in ontvangst nemen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door: Vleescentrale Ommen, Modehuis Dekker Zuidwolde, Veurink Mode, Hoonhorst meer dan groente & fruit en Jumbo Kamphuis Dalfsen.

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.