Home / / OZC en Martijn Berger nemen na dit seizoen afscheid

OZC en Martijn Berger nemen na dit seizoen afscheid

OMMEN – De wegen van voetbalvereniging OZC en hoofdtrainer Martijn Berger scheiden zich na het huidige seizoen. Dat hebben club en trainer in goed overleg besloten.

Berger was vanaf het seizoen 2018/2019 hoofdtrainer bij de zaterdag 3e-klasser. De geboren en getogen coach uit Ommen én oud-speler van de geelhemden, begon hiermee aan zijn eerste klus als hoofdcoach. De mogelijke fusie tussen OZC en OVC’21 is voor beide partijen één van de redenen om na dit seizoen een punt te zetten. Berger: “Ik heb met veel plezier met diverse mensen binnen de club en met de eerste selectie gewerkt. Afgelopen twee seizoenen zijn raar geweest vanwege de coronamaatregelen en het stil liggen van de competitie. Ik vind het jammer dat we niet hebben kunnen laten zien welke ontwikkelingen we als team hebben doorgemaakt.” Ondanks dat nog niet bekend is waar Berger zijn trainersloopbaan voortzet, wenst OZC hem veel succes in de toekomst.

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.