Home / / Overheid biedt gratis (online) scholing aan

Overheid biedt gratis (online) scholing aan

REGIO – Vanaf dinsdag 1 december zijn er voor iedereen, van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd, gratis cursussen en trainingen beschikbaar. Deze zijn gericht op het versterken en verbeteren van vaardigheden.

Cursussen of opleidingen kunnen een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen. In tijden van corona verandert de arbeidsmarkt en is het belangrijk te blijven updaten. Kijk op hoewerktnederland.nl/online-scholing voor meer informatie en het aanbod.

Iedereen kan dankzij de subsidieregeling van ‘NL leert door’ gebruikmaken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of iemand werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van een carrière of al richting het pensioen gaat. Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aanmelden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.

Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is te vinden op www.vindjeupdate.hoewerktnederland.nl

Lees ook

Welkomstdienst 24 januari

DALFSEN – Op zondagavond 24 januari is er weer een online welkomstdienst. Het thema is: …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.