Home / / Oranjevereniging Nieuwleusen organiseert Lichtjeswandeling

Oranjevereniging Nieuwleusen organiseert Lichtjeswandeling

NIEUWLEUSEN – Op de valreep van dit jaar organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Nieuwleusen een ‘Lichtjeswandeling’. Het bestuur roept inwoners op om het huis, de tuin, de schuur en/of de gevel te versieren met lichtjes en decoratie in kerstsfeer.

Archieffoto: Marcel van Saltbommel

“Vanwege het coronavirus konden alle andere activiteiten van de Oranjevereniging Nieuwleusen het afgelopen jaar geen doorgang vinden. Maar omdat stilzitten niet past bij de vereniging, hebben we alternatieven bedacht”, vertelt voorzitter Patrick Belderink. Alle versierde huizen worden opgenomen in een wandelroute door het dorp. Iedereen kan die route op elk gewenst moment lopen en genieten van een mooi versierd Nieuwleusen.

Op de website van de Oranjevereniging is het aanmeldformulier te vinden. “Op het formulier kunnen de deelnemers ook aangeven of er belangstelling is om mee te doen aan de wedstrijd,” legt Patrick uit. “Als je meedoet aan de wedstrijd wordt jouw huis door een deskundige jury beoordeeld. De best versierde huizen krijgen een cadeaubon van 50 euro van de Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. Zo steunen we met z’n allen de gezamenlijke ondernemers, waar we als dorp zuinig op moeten zijn.” Een huis aanmelden voor de route kan tot en met zondag 13 december. De route wordt een week later gepubliceerd via de website en de facebookpagina van de Oranjevereniging.

 

 

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.