Home / / Online Kerst Sing-in vanuit de Grote Kerk

Online Kerst Sing-in vanuit de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 20 december om 18.30 uur presenteert de Grote Kerk de jaarlijkse ‘Kerst Singin’. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk deze dienst fysiek bij te wonen, maar kan de dienst wel via livestream worden meebeleefd.

Het belooft een gevarieerde en sfeervolle viering te worden met verschillende soorten kerstliederen: Bekende kerstklassiekers, moderne kerstliederen en ook enkele kerstliederen speciaal voor de kinderen. Tijdens de dienst is het mogelijk om via Whatsapp een gebedspunt door te geven via het telefoonnummer: 06-10294569.

De liederen worden tijdens de dienst begeleid door Floris Meerveld (vleugel), Leonardo van Lenthe (viool) en Christine van den Brink (gitaar). Zangeressen zijn dit jaar: Marjolein Dekker, Henrietta Kuipers, Margo van den Brink, Nanette Jansen en Christine van den Brink. Het adres van de livestream is: www. kerkdienstgemist.nl/stations/2020-Grote-Kerk-Dalfsen/events.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.