Home / / Oliebollen voor voedselbank

Oliebollen voor voedselbank

OMMEN – Op woensdag 30 december bakt de Evangelische gemeente in Ommen, net als voorgaande jaren, oliebollen. Om het geheel coronaproof te krijgen is er een aantal aanpassingen in de voorbereiding en in het bakproces gedaan. Ook dit jaar is de opbrengst gekoppeld aan een goed doel: deze keer wordt er gebakken voor de gezinnen van de voedselbank in Ommen. De oliebollen zijn te verkrijgen op de parkeerplaats bij de Oase (Caroussel) in Ommen. Vanaf 11.00 uur staan ze met of zonder krenten gereed. De oliebollen zijn ook vooraf te bestellen via evangoliebollen@gmail.com.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.