Home / / Nieuwe start Welkoop op de Rotbrink in Ommen

Nieuwe start Welkoop op de Rotbrink in Ommen

OMMEN – Het heeft even geduurd maar op 4 januari 2021 opent Welkoop haar deuren aan de Brink 59 Ommen. Op het voormalig voetbalterrein De Rotbrink heeft Welkoop een prominente plek gekozen voor hun winkel ‘met verstand van tuin en dier’. In het pand van 1100m2 is alles te vinden op het gebied van het buitenleven. Naast de winkel is een glazen overkapping gemaakt op 300m2 voor seizoen gerelateerde producten. Zo zal hier in het voorjaar een ruime collectie aan tuinplanten uitgestald worden.

Hondenwasservice

In het compleet nieuwe pand wordt het bekende brede assortiment van Welkoop aangeboden maar de Welkoop in Ommen gaat een speciale service bieden voor hondeneigenaren. Er komt een heuse hondenwasservice. “Wat is er fijner dan na een wandeling in de mooie bosrijke omgeving van Ommen de hond eerst te wassen en dan lekker fris richting huis te gaan”, motiveert Ronald Everts. Hij en Gerard Schlepers zijn de nieuwe eigenaren van het pand. Hij is trots op hun nieuwe pand. “Onze nieuwe winkel is overzichtelijk en logisch ingedeeld zodat de klant bij binnenkomst direct kan zien waar hij of zij moet zijn”, legt Everts uit.

Kleding voor dames en heren

“We bieden een grote collectie werkkleding als werkbroeken en – schoenen aan, maar daarnaast starten we met een uitgebreide collectie outdoor en vrijetijdskleding voor zowel dames en heren. Deze collecties worden op speciale seizoen vlonders gepresenteerd”, legt Everts uit.

Nieuw team

Welkoop Ommen heeft een aantal nieuwe medewerkers opgeleid en deze zullen onder de bezielende leiding van Han Zieleman de tent gaan laten draaien. Zieleman is geen onbekende in de branche. Hij heeft 14 jaar ervaring opgedaan in de wereld van de Welkoop en heeft er veel zin in om als bedrijfsleider in Ommen aan de slag te gaan.

Klantenpas

Om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen raadt Zieleman de Welkoop klantenpas aan, de oude klantenpassen blijven gewoon geldig. “Het leuke is dat Welkoop je op je verjaardag een attentie aanbiedt en dat geldt ook voor je huisdier”, motiveert Zieleman. “Daarnaast worden de klantenpasbezitters uitgenodigd voor de speciale VIP koopavonden.”

Opening

Welkoop speelt knap in op de behoefte van de consumenten woonachtig in het Vechtdal en biedt het hele jaar door kortingen en acties op maat. De opening en de openingsknallers zijn in verband met de coronamaatregelen uitgesteld naar een later tijdstip. Maar de eigenaren weten zeker dat het niemand zal ontgaan dat er op de Rotbrink een zeer mooie Welkoop is verrezen. De deuren openen sowieso op 4 januari aanstaande. De winkel is dusdanig ingericht dat er volgens de huidige richtlijnen gewinkeld kan worden. “Momenteel mogen we alleen nog het dierenassortiment aanbieden, maar zodra de maatregelen het toestaan, is het gehele assortiment beschikbaar voor onze consumenten. We zijn iedere dag op de reguliere tijden geopend en elke zondag van 12.00 tot 16.00 uur”, sluit Everts af.

Tekst/Foto: Gina van Elburg

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.