Home / / Niet alleen Octo4kids maar nu ook ook Octo4all

Niet alleen Octo4kids maar nu ook ook Octo4all

(Advertorial)

OMMEN – Er is goed nieuws voor Ommen. Octo4Kids wordt namelijk naast het huidige speelparadijs ook een ontmoetingscentrum/activiteitencentrum voor jong en oud.

Er worden in het nieuwe jaar bij Octo4All allerlei activiteiten georganiseerd voor volwassenen. Zo wordt er naast het pand een jeu de boules baan aangelegd inclusief een terrasje. Binnen worden bingomiddagen, sjoelwedstrijden, dansavonden voor ouderen, kaartmiddagen, dia-avonden, fotografie, schilderen en workshops met bloemschikken gehouden. “Iedere donderdag willen we belangstellenden die het gezelliger vinden samen te eten of geen zin hebben om te koken, de mogelijkheid bieden om mee te eten met ‘wat de pot schaft’. Het één en ander wordt rustig opgebouwd en we hopen dat Covid milder zal zijn het komende jaar. Tenslotte is gezondheid het belangrijkst”, aldus de organisatie.

Prijsverlaging

“Ook voor de kinderen gaan we nieuwe feestjes organiseren met make-up, fotoshoots, vliegers knutselen, koekjes bakken én we gaan lasergamen op verschillende avonden in de maand. Binnen verplaatsen we een gedeelte van de speelstructuur, zodat we in het mooiste deel van het pand een gezellige hoek creëren waar ook familiefeestjes, bedrijfsfeestjes en dergelijke georganiseerd kunnen worden”, laat Octo weten. “Terwijl de volwassenen onder het genot van een hapje en drankje kunnen bijkletsen, kunnen de kinderen lekker spelen, klimmen, glijden en klauteren in het speelparadijs.

Verder voeren we spectaculaire prijsverlagingen door voor de entree van het speelparadijs. Octo4all zal voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk worden. Ook gewoon binnenwandelen voor een kopje koffie is mogelijk (zodra de coronamaatregelen dit toelaten). De komende tijd gebruiken we om de agenda voor kinderen en volwassenen in te vullen. Houdt daarom onze Facebookpagina, Instagram en website goed in de gaten.

We hebben er zin in! Graag tot in het nieuwe jaar!”

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.