Home / Nieuws / Neuroloog uit Dalfsen weggestuurd uit Rotterdams ziekenhuis

Neuroloog uit Dalfsen weggestuurd uit Rotterdams ziekenhuis

DALFSEN – Jan Bonte, een neuroloog uit Dalfsen, is door het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam weggestuurd. De 49-jarige arts spreekt zich openlijk uit tegen de coronamaatregelen. Bonte werkte eerder in Zwolle en Hardenberg.

Foto: Pixabay (stock)

De neuroloog stelt ondermeer vraagtekens bij de mondkapjesplicht. Volgens RTV Rijnmond droeg de neuroloog zelf enkel van de ingang tot aan de poli een mondkapje en zette hij deze daarna af. De regionale omroep meldt dat de ziekenhuisdirectie de samenwerking heeft opgezegd na een discussie met een arts-assistent.

 

 

 

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.