Home / / Minibieb Fazantstraat open

Minibieb Fazantstraat open

OMMEN – Sindskort is er een minibieb in de Fazantstraat. Iedereen die van lezen houdt, kan hier een boek halen, ruilen of brengen. De minibieb is bij twee organisaties aangemeld te weten bij: Minibieb.nl en MiniBibliotheek.nl.

Na jaren werkzaam geweest te zijn als mediathecaris heeft Monique Plomp een kleine versie van een bibliotheek in haar voortuin. Manlief die erg handig is, heeft het huisje met liefde in elkaar gezet. De minibieb is gunstig onder een lantaarnpaal geplaatst, zo schijnt er altijd licht in deze kleine vestiging in Dante Noord. Er wordt al gretig gebruik van gemaakt, zowel door kinderen als door volwassenen. Het is dag en nacht geopend en iedereen kan een boek komen brengen of halen.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.