Home / / Lever oude telefoons en cartridges in voor het goede doel

Lever oude telefoons en cartridges in voor het goede doel

OMMEN – “Dat kan duurzamer”, vond André Mulder van B&B De Bosrand in Ommen. Hij zocht op internet naar inleverpunten om een telefoon te laten recyclen. Dit bleken er in de regio maar weinig te zijn. “Dan start ik zelf zo’n inzamelpunt”, dacht hij. Hij meldde zich aan bij Eeko.nl, een recyclingbedrijf in Deventer, dat veertien goede doelen steunt. Hij besloot telefoons en cartridges in te zamelen voor Stichting Opkikker.

Deze stichting steunt gezinnen met een langdurig ziek kind, door een volledig verzorgd uitje te organiseren, voor het hele gezin. Dit levert onvergetelijke ervaringen op en het hele gezin krijgt daardoor weer nieuwe energie. Met een oude telefoon of inktcartidge kunnen mensen iets betekenen voor een ander. Geef ze een tweede leven en lever ze in bij B&B De Bosrand, Wolfskuilstraat 23 te Ommen. Zo kan iedereen een sociaal doel steunen en bovendien bijdragen aan een beter milieu.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.