Home / / Larcom in de race voor een miljoen met uniek projectidee

Larcom in de race voor een miljoen met uniek projectidee

OMMEN – De Larcom dingt met een uniek projectidee mee naar een werkinnovatieprijs van één miljoen euro. Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, stelt deze prijs beschikbaar.

De Larcom helpt bedrijven aan werknemers en biedt banen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder het motto ‘betaalbare woningen leveren betaalde banen’ heeft de Larcom samen met de organisatie Zeecontainer woningen in Ommen een plan bedacht om in aanmerking te komen voor dit grote geldbedrag.

Containerwoningen

Bij Zeecontainer woningen in Ommen worden betaalbare eenvoudige containerwoningen gebouwd maar ook luxueuze villa’s en kantoorpanden. De basis van deze woningen is een simpele zeecontainer. Niek Jansen van Zeecontainer woningen en Richard van Velzen van Larcom hebben de handen ineengeslagen en zijn tot een plan gekomen om op innovatieve wijze nieuwe banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees verder op pagina 5.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.