Home / / Kerstgroeten in het Ommer Nieuws
.

Kerstgroeten in het Ommer Nieuws

OMMEN – Wil je je familie, vrienden, kennissen of collega’s in deze bizarre tijd op een originele manier een kerstgroet brengen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een korte tekst in het Ommer Nieuws van 16 december te plaatsen.

De kosten hiervoor bedragen 17,50 euro (incl. BTW). Er geldt een maximum van 25 woorden. Mail voor 10 december je tekst en mobiele telefoonnummer naar advertentiesdo@regiobode.nl. Betaling geschiedt door middel van een betaalverzoek.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.