Home / / Kerst in Dalfsen met zeven kersttuinen

Kerst in Dalfsen met zeven kersttuinen

DALFSEN – Speciaal in deze tijd zo vlak voor kerst – waarin alles anders is dan voorgaande jaren – is er in Dalfsen een speciale kerstactiviteit voor jong en oud.

Deze activiteit wordt georganiseerd met behulp van het Podium van Kerken. Zeven mooie ingerichte voortuinen vertellen samen het kerstverhaal. Belangstellenden worden meegenomen op reis naar kerst en op reis naar ‘meer’. De tuinen liggen verspreid over de verschillende woonwijken in Dalfsen. Ze zijn te bezichtigen van 20 tot en met 27 december tussen 10.00 en 22.00 uur. ‘s Avonds zijn de tuinen mooi verlicht, maar iedereen kan er op een eigen gekozen tijdstip langswandelen of fietsen. Voor de kinderen is er een speciale opdracht. Kom je kijken naar de schapen, de herders, en de heldere ster?

De route begint aan de Kievitsbloem 10 en gaat vervolgens langs Geerdinkserf 44, Langkamp 20, Botermakerses 4, Schildersweg 10, Pastoriestraat 24 en eindigt aan de Van Lentestraat 55. De routekaarten zijn te vinden bij de Jumbo, Albert Heijn, Read Shop en bij de bibliotheek. Zie ook Facebook of Instagram: ‘Kerst in Dalfsen’.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.