Home / / Kerken met kerst gesloten

Kerken met kerst gesloten

DALFSEN – In verband met de strenge lockdown heeft de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Dalfsen besloten de kerkdiensten voorlopig alleen digitaal uit te zenden.

“Helaas kunnen de vieringen niet fysiek worden bijgewoond. Juist in deze kersttijd is dit bijzonder jammer, maar er wordt hiermee gehoor gegeven aan het advies van het CIO, de koepelorganisatie van kerkgenootschappen waaronder de PKN”, aldus de scriba van Protestantse Gemeente Dalfsen. Ook wil PGDalfsen hiermee aangeven solidair te zijn met de samenleving en gehoor geven aan de dringende oproep van de overheid om het aantal contacten met anderen zoveel mogelijk te beperken. De situatie van gesloten kerken zal in ieder geval tot en met 17 januari 2021 duren. Alle vieringen kunnen rechtstreeks of achteraf via kerkomroep.nl of kerkdienstgemist.nl worden meegevierd (zie ook www.pgdalfsen.nl). De Protestantse gemeente wenst iedereen een heel goede kersttijd. Een tijd waarin men het Licht van de wereld aan elkaar doorgeeft.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Hebt u dat ook, dat bultjes of onregelmatigheden in of op je huid direct kwaadaardige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.