Home / Nieuws / Historisch shirt van OVC ’21 als cadeau onder de kerstboom  

Historisch shirt van OVC ’21 als cadeau onder de kerstboom  

OMMEN – Het jaar 2020. Nee, dat ene woord gaan we niet gebruiken. Maar het is een historisch jaar in vele opzichten. Houden we het klein en kijken we naar vereniging OVC `21, dan kun je niet anders zeggen dan dat het een verloren voetbaljaar was en is. En toch was daar dat ene lichtpuntje in die verder donkere maand april: OVC `21 ging zijn honderdste jaar in. Sowieso iets bijzonders, maar vooral voor betrokken een zeer bijzondere gebeurtenis.

Zoals hierboven gezegd is 2020 een verloren voetbaljaar. Amateurcompetities werden stilgezet. Jeugdcompetities zonder ouders en toeschouwers. De wedstrijden kregen hierdoor haast een apocalyptische atmosfeer. Lege stille kantines die dit beeld versterkten. Profcompetities als surrogaat van wat ooit was. En toch was daar een lichtpunt. Schijnend vol warm licht. De jubileumcommissie ‘100 jaar OVC `21’ bracht een jubileum retrovoetbalshirt uit van de club uit 1921! Het klassieke witte shirt, met een blauwe V op de borst.

Dit shirt is nu te koop! De prijs is slechts 50 euro. Een relikwie, gewild is bij de OVC ‘ers, oud-OVC ‘ers, verzamelaars en andere Ommenaren. Wees er snel bij. De oplage is beperkt. Wil jij ook zo’n prachtshirt? Stuur dan een mail naar secretaris@ovc21.nl.

Tip: Bestel snel een shirt als cadeau voor de kerstdagen. Dan wordt deze persoonlijk door het bestuur aan huis gebracht!

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.