Home / / Historisch shirt van OVC ’21 als cadeau onder de kerstboom
.

Historisch shirt van OVC ’21 als cadeau onder de kerstboom

OMMEN – Het jaar 2020 is een historisch jaar in vele opzichten. Voor velen, maar ook zeker voor de vereniging OVC `21, was het een verloren (voetbal)jaar.

Amateurcompetities werden stilgezet. Jeugdcompetities zonder ouders en toeschouwers. De wedstrijden kregen hierdoor haast een apocalyptische atmosfeer. Lege stille kantines die dit beeld versterkten. Profcompetities als surrogaat van wat ooit was.

Lichtpuntje

En toch was daar een lichtpunt, in die verder donkere maand april: OVC `21 ging zijn honderdste jaar in. Sowieso iets bijzonders, maar vooral voor betrokkenen een zeer bijzondere gebeurtenis. De jubileumcommissie ‘100 jaar OVC `21’ bracht daarom van de club uit 1921! een jubileum retrovoetbalshirt uit. Het klassieke witte shirt, met een blauwe V op de borst. Dit shirt is nu te koop! De prijs is 50 euro. Een relikwie, die gewild is bij OVC ‘ers, oud-OVC ‘ers, verzamelaars en andere Ommenaren. Wees er snel bij. De oplage is beperkt.

Wil jij ook zo’n prachtshirt? Stuur dan een mail naar secretaris@ovc21.nl. Bestel je het shirt als cadeau voor de kerstdagen? Dan wordt deze persoonlijk door het bestuur aan huis gebracht.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.