Home / / Het Vechtgenotenhuis ontvangt twee cheques

Het Vechtgenotenhuis ontvangt twee cheques

OMMEN – In het afgelopen jaar heeft orgelbouwer en kerkmusicus Herman Hagels vrijwillig gedraaid met het orgel van de familie De Wilde. Met name in coronatijd werd hij veel gevraagd om te spelen bij verschillende woonzorgcentra.

Afgelopen donderdag, 10 december kon hij twee mooie cheques overhandigen in het Vechtgenotenhuis. Namens Rotaryclub Ommen-Dedemsvaart overhandigde hij een cheque van 800 euro en namens de familie De Wilde een cheque van 4.000 euro.

Herman vertelt: “Samen met mijn zoon heb ik een orgelbouwbedrijf en ben ik kerkmusicus. Sinds 2006 heb ik het draaiorgel ‘Paul Rubens’ van de familie De Wilde in onderhoud en stem ik het een paar maal per jaar. Sinds 2012 draai ik ook met het orgel bij onder meer jaarmarkten en bij jubilea. Ik hoop een klein beetje bijgedragen te hebben aan het goede doel van het orgel, namelijk: de stichting Vechtgenoten.”

www.hagelsmuziek.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.