Home / / Het gezicht van Expert Ommen beleeft 40-jarig jubileum

Het gezicht van Expert Ommen beleeft 40-jarig jubileum

OMMEN – Vorige week dinsdag 1 december was Thea Kampman 40 jaar in dienst bij Expert Ommen. Ondanks alle maatregelen, hebben de medewerkers van Expert deze heugelijke mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan.

“Thea is het gezicht van de winkel”, zegt Patrick Koers. “Zelf ken ik haar pas anderhalf jaar sinds de overname van de winkel in 2019. Maar dat klanten speciaal voor haar in de zaak komen, of zelfs hun bezoek afstemmen op de dagen dat zij werkt, dat zegt natuurlijk alles. Ook niet zo vreemd als je ziet wat voor een sprankelende persoonlijkheid zij heeft. Altijd in voor een dolletje en goedlachs”, vertelt hij verder. “Daarnaast is zij een keiharde werker, ze pakt alles aan en is continu in de weer in de winkel. Ook zware drogers zet ze zonder problemen op een steekwagen.” De collega’s van Expert Ommen laten weten dat Thea naast haar vrolijkheid ook een moederrol vervult in het jonge team. Zelf zegt ze altijd: “Ik voel me als een vis in het water tussen al het jonge grut.”

In haar vrije tijd bevindt Thea zich graag in de natuur. Ze is dol op wandelen, momenteel loopt ze zelfs het Pieterpad. Verder houdt ze van gezelligheid met haar vriendinnen, is ze creatief en zorgt ze er altijd voor dat ze met de mode meegaat. “Ook nog eens een hippe verschijning dus in onze winkel”, aldus Patrick. “We hopen oprecht dat Thea nog vele jaren in goede gezondheid voor Expert Ommen zal blijven werken.”

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.