Home / / Hartje Dalfsen licht op door kerstwensballen

Hartje Dalfsen licht op door kerstwensballen

DALFSEN – De grote kerstboom op het Kerkplein in Dalfsen is ook dit jaar versierd door Ondernemend Dalfsen. Dit jaar kregen zij medewerking van diverse basisscholen. Er werden 1100 kerstwensballen gevuld met lieve briefjes, wensen, foto’s en eigen creaties.

Uiteindelijk worden twee kerstballen uitgekozen. Ondernemend Dalfsen wil deze wensen in vervulling laten gaan. Afgelopen maandag kroop wethouder André Schuurman in de bak van een hoogwerker om de eerst kerstbal op te hangen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.