Home / / Hartje Dalfsen ‘licht op’ door kerstwensballen

Hartje Dalfsen ‘licht op’ door kerstwensballen

DALFSEN – “Fijne en sfeervolle dagen, dat is wat we wensen in deze donkere tijd. We hopen wat licht te brengen door verbinding te zoeken in deze bijzondere periode voor kerst”, liet Ondernemend Dalfsen weten aan basisscholen in de buurt. “We zouden dit graag doen door de grote kerstboom te versieren die ook dit jaar op het Kerkplein in Dalfsen staat. Maar hier hebben we jullie hulp bij nodig.”

En die hulp kregen ze: Van basisschoolleerlingen van De Cazemierschool Oudleusen, van A. Baron van Dedemschool, De Spiegel, Sjaloom en van Het Avontuur. Maar ook met behulp van kinderopvang de Kleine Kornuiten, is de grote kerstboom op het Kerkplein dit jaar zeer bijzonder geworden.

Wensen in vervulling

Maar liefst 1100 kerstwensballen zijn gevuld met lieve briefjes met wensen, mooie fotootjes of eigen creaties. En van al deze wensballen worden twee wensen gekozen, die Ondernemend Dalfsen in vervulling laat gaan. Afgelopen week kroop wethouder André Schuurman in het bakje van de hoogwerker van Kalshoven om de eerste bal op te hangen. Hij vond het een mooi initiatief en samen met medewerkers van Ondernemend Dalfsen zijn vervolgens alle wensballen in de boom gehangen. “Ook van het winkelend publiek krijgen we veel positieve reacties”, laat Ondernemend Dalfsen weten. “Als er nog mensen met wensen zijn, dan zijn er nog wensballen op te halen bij Lindenburg aan de Wilhelminastraat 2. Zo laten we samen de kerstboom in het centrum stralen!”

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.