Home / / Gjaltema verhuist in januari naar tijdelijk onderkomen

Gjaltema verhuist in januari naar tijdelijk onderkomen

(Advertorial)

DALFSEN – Het nieuwe jaar betekent voor het kantoor van Gjaltema dat ze beginnen met een verbouwing. Direct in januari 2021 start de verbouwing van het kantoor. Zowel de binnen- als de buitenkant zullen worden aangepakt, waardoor ze zich tijdelijk huisvesten op een ander adres.

Tijdelijk onderkomen

Vanaf maandag 11 januari 2021 vestigt het team zich tijdelijk aan Wilhelminastraat 37 te Dalfsen, iets verderop op de hoek met de Welsummerstraat. U kunt ons kantoor, uiteraard binnen de regels van RIVM, op dat adres nog steeds blijven bezoeken. Telefonisch, per mail en via de app blijven zij voor u bereikbaar. De contactgegevens en openingstijden wijzigen niet en het kantoor blijft van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend.

RegioBank

Voor de RegioBank heeft het wel gevolgen, aangezien er op het tijdelijke adres uit veiligheidsoverwegingen geen kasfunctie aangeboden kan worden. Het storten en opnemen van geld zal vanaf 11 januari 2021 voor een beperkte periode niet mogelijk zijn. Het huidige pand wordt zo snel mogelijk aangepast zodat er op beperkte tijden weer een kasfunctie aangeboden kan worden. Exacte data en tijden zijn momenteel echter nog niet aan te geven. Zodra er meer bekend is, zullen de medewerkers u hierover informeren. Voor alle andere bankzaken kunt u gewoon terecht op het tijdelijke adres.
Het team realiseert zich dat het wellicht wat overlast met zich mee kan gaan brengen. Door tijdelijk te verhuizen naar een andere locatie verwachten ze dit voor u zo beperkt mogelijk te houden. Bij voorbaat vragen zij om uw medewerking en begrip.
Zodra er meer nieuws wordt u geinformeerd, maar houd ook voor het laatste nieuws de site in de gaten of volg hen op Facebook of andere social mediakanalen. Het team wenst u een mooi maar bovenal gezond 2021.

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.