Geslaagde glasvezelactie van Flash Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Ruim een jaar geleden werd er in Nieuwleusen volop campagne gevoerd voor de aanleg van glasvezel. In grote delen van het dorp zijn inmiddels de straten en trottoirs opengebroken en glasvezelkabels naar de woningen gelegd. Volleybalvereniging Flash heeft ook een steentje kunnen bijdragen aan deze campagne. In samenwerking met de lokale verkopers is er reclame naar de leden gemaakt via social media en op de wedstrijddagen.

Het mooie van deze actie was dat er voor Flash ook een leuke sponsorbijdrage beschikbaar was per lid wat voor glasvezel zou kiezen. Eerder al hebben Radio Westerman en Jellema ICT een cheque van 150 euro beschikbaar gesteld. Daarbovenop heeft Voscomtronics ook een bedrag van 150 euro gedoneerd. Op de foto overhandigt Rico Magsino de cheque aan het bestuurslid van Sjouke Kooistra van Flash.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.