Home / / Geniet van het kerstverhaal in de straten van Dalfsen

Geniet van het kerstverhaal in de straten van Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week werd in Dalfsen door de gezamenlijke kerken een adventactiviteit (kerstflyer 2020) verspreid met een speciale kerstactiviteit voor zowel jong als oud.

Sinds afgelopen zondag 20 december tot en met aankomende zondag 27 december is er dagelijks van 10.00 tot en met 22.00 uur in zeven tuinen een deel van het kerstverhaal te zien en te horen. Zeven mooi ingerichte voortuinen vertellen samen het kerstverhaal. Belangstellenden worden meegenomen op reis naar kerst en op reis naar ‘meer’. De tuinen liggen verspreid over de verschillende woonwijken in Dalfsen. ‘s Avonds zijn de tuinen mooi verlicht, maar iedereen kan er op een eigen gekozen tijdstip langswandelen of fietsen. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht: voor hen is er een speciale opdracht.

Mee op reis

Het thema is: wat houdt kerst in en wat betekent dit voor jouw leven? Ga je mee op reis? ‘Het licht heeft het gewonnen van het donker. In het donker kan niets groeien maar waar het licht is, is leven. Samen op onderzoek uitgaan’, dat meldt de flyer.

De route van de verlichte tuinen is als volgt: Kievitsbloem 10, Geerdinkserf 44, Langkamp 20, Botermakerses 4, Schildersweg 10, Pastoriestraat 24 en Van Lenthstraat 55 in Dalfsen. De routekaarten zijn te vinden bij de Jumbo, Albert Heijn, Read Shop en bij de bibliotheek. Zie ook Facebook of Instagram: ‘Kerst in Dalfsen’.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.