Home / / Geen Lichtjesavond in Lemelerveld

Geen Lichtjesavond in Lemelerveld

LEMELERVELD – “Het helpen voorkomen van verdere verspreiding heeft momenteel de grootste prioriteit. Onze gezondheid is het allerbelangrijkst”, dat zegt Hendrie Arnold van Uitvaartverzorging Lemelerveld.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat de lichtjesavond op de begraafplaats in Lemelerveld niet door. Arnold: “Het is een teleurstelling, maar voor nu wel de verstandigste keuze. Ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer kunnen ontmoeten.”

Lees ook

Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

BEERZERVELD – Op woensdag 23 december waren Harm en Jannie ter Bekke 50 jaar getrouwd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.