Home / / Doneer DE punten aan de Voedselbank

Doneer DE punten aan de Voedselbank

DALFSEN/OMMEN – DE waardepunten die al jaren gespaard worden – maar waar uiteindelijk geen mokken voor worden aangeschaft – kunnen tot en met 7 januari 2021 gedoneerd worden via de speciale ‘Douwe Egberts box’ bij Plus in Nieuwleusen, AH in Dalfsen en de Jumbo in Ommen.

Ook dit jaar zet de Lionsclub Ommen-Dalfsen zich in voor deze inzameling ten behoeve van de Voedselbanken Dalfsen/Nieuwleusen en Ommen/Hardenberg. Douwe Egberts heeft toegezegd de waarde van de ingeleverde punten met 15% te vermeerderen. Voor 500 waardepunten schenkt Douwe Egberts een pak roodmerk koffie aan mensen die afhankelijk zijn van de voedselbanken. De organisatie hoopt op mooie bijdragen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.