Home / tweetpost / Diverse klachten over afvalinzameling in Ommen

Diverse klachten over afvalinzameling in Ommen

OMMEN – De gemeente Ommen en de ROVA ontvangen de laatste tijd meer klachten over de afvalinzameling in Ommen. De klachten hebben ook de Lokale Partij Ommen (LPO) bereikt. Zij willen weten wat de gemeente en de ROVA aan de ‘verrommeling’ gaan doen.

“Ten eerste betreft dit het illegaal dumpen van afvalzakken bij de ondergrondse containers. Dat kan leiden tot onveilige situaties als vuilniszakken wegwaaien. Daarnaast constateren inwoners dat het regelmatig een rotzooi is na het ledigen van de containers die plastic of groenafval bevatten. Er liggen omgevallen containers en los afval op de straat”, laat de LPO weten.

“De LPO wil graag dat hier iets aan gebeurt en heeft hierover daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college.”

 

 

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.