Home / / De drie koningen op bezoek in Dalfsen

De drie koningen op bezoek in Dalfsen

DALFSEN – In alle stilte bezochten afgelopen week de drie koningen, Melchior, Caspar en Balthasar de gemeente Dalfsen.

Zij waren op zoek naar het kindje Jezus en deden verschillende locaties in de gemeente Dalfsen aan. Ze bezochten de kasteelheer van kasteel Rechteren, ze zijn bij de Stone Rock bij de herders geweest en gingen zelfs op bezoek bij locoburgemeester Jan Uitslag. Uiteindelijk vonden ze het kindje Jezus in de Grote kerk in Dalfsen. Van het bezoek van deze drie koningen zijn opnames gemaakt. Eind deze week is de rapportage te zien via een link op de site: www.pgdalfsen.nl. Tevens zal de rapportage te vinden zijn op YouTube onder de naam ‘drie koningen Dalfsen’.

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.