Home / / Boeren en tuinders pakken uit

Boeren en tuinders pakken uit

REGIO – Om ondanks het roerige jaar toch met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan ‘pakken boeren en tuinders uit met kerst’. Een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust en ZLTO.

“Wij nodigen iedereen graag uit om in de dagen voor kerst, in de eigen omgeving en vanuit de eigen auto, met het gezin te genieten van een avond uit, op het sfeervol verlichte platteland”, zegt Dirk Bruins, voorzitter van LTO Noord. “Uiteraard geheel coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen.”

Platteland in kerstsfeer

Op verschillende locaties in Nederland worden op 18 en 19 december door boeren en tuinders activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Denk aan puzzeltochten, verlichte boerderijenroutes en gezellig aangeklede afhaalpunten (drive-throughs) om bijvoorbeeld streekproducten op te halen en alvast lokaal de kerstboodschappen te doen.

Het initiatief

De kerstactie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust en ZLTO. Boeren en tuinders weten als geen ander dat je er voor elkaar moet zijn. Dag in dag uit zijn ze bezig met ons dagelijkse eten en drinken, groen in en om ons huis, een gezonde leefomgeving en een mooie, diverse natuur. Producten waar we allemaal van genieten. Ook tijdens deze feestdagen. Kijk op de website voor meer informatie én aanmelding.

www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.