Home / / Bijzondere afsluiting jubileumjaar RMcD Business Breakfastclub

Bijzondere afsluiting jubileumjaar RMcD Business Breakfastclub

REGIO – 2020 had een bijzonder jaar moeten worden voor de Ronald McDonald Business Breakfastclub, die in maart van dit jaar haar 10-jarig bestaan zou vieren. En een bijzonder jaar werd het, zij het anders dan de club zich had voorgesteld. Door corona moest er een streep door bijna alle ontbijten en ook de jubileumactiviteiten konden geen doorgang vinden. Maar….de afsluiting van het jaar, met de aanbieding van de eindejaarcheque met de opbrengst van 2020 aan de manager van het Huis, Lianne Booiijnk, zou in ieder geval wél de boeken ingaan als een zeer speciale, jubileumwaardige gebeurtenis.

Rijdend ontbijtje

Dinsdagochtend 15 december vanaf 8.00 uur uur zouden de leden van de club, ieder in hun eigen auto en dus coronaproof, welkom worden geheten door de kerstman bij de McDrive in Zwolle Noord. Daar zouden behalve de uitreiking van een heerlijk McDonald’s ontbijtje, tal van ludieke acties plaatsvinden. De Zwolse zanger Jilles, Ronald McDonald himself en de kerstman stonden klaar om het programma te omlijsten. Maar ook dit event kon helaas niet doorgaan. De cheque werd daarom diezelfde ochtend door Annet van Limburg en Pim van der Wildt, als afvaardiging van de stuurgroep, overhandigd aan Huismanager Lianne Booijink. Het door de leden bij elkaar gebrachte bedrag van 50.920 euro overtrof alle verwachtingen.

Creatief en inventief

Ondanks dat de fysieke ontbijten dit jaar niet door konden gaan, heeft de stuurgroep toch een aantal activiteiten kunnen organiseren om de verbinding tussen de leden van de ontbijtclub en het Huis in stand te houden. Zo was er een aantal digitale ontbijten (ook eentje waarbij het ontbijt thuis werd bezorgd) en verzorgde een aantal leden gratis webinars. De stuurgroep en het Ronald McDonald Huis waren blij verrast dat, ondanks deze voor de ondernemers zo moeilijke tijd, er weinig lidmaatschappen zijn opgezegd en er dus zo’n fantastisch mooi bedrag kon worden overhandigd.

Overhandiging cheque door Annet van Limburg en Pim van der Wildt aan Huismanager Lianne Booijink (links op de foto) namens de stuurgroep, verder bestaande uit Tanja Geurtse, Jan Nabers en Joke Vrolijk.

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.