Home / / Berichtgeving omtrent Covid-19

Berichtgeving omtrent Covid-19

 

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer Nieuws kan het zijn dat bij het ter perse gaan van de kranten bepaalde informatie al is achterhaald. Dit heeft voornamelijk betrekking op activiteiten die niet doorgaan wegens het coronavirus. Wij adviseren daarom om altijd bij de betreffende instantie of organisatie te controleren of de betreffende activiteit wel plaatsvindt. Ook vragen we aan een ieder die eerder agendapunten heeft doorgegeven, ons tijdig te laten weten of het al dan niet wordt gecanceld of verplaatst.

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.