Home / Nieuws / Arjan Visscher wordt nieuwe trainer van VV Mariënberg

Arjan Visscher wordt nieuwe trainer van VV Mariënberg

MARIENBERG – Het is de technische commissie van voetbalvereniging Mariënberg gelukt om een opvolger te vinden voor de huidige en vertrekkende oefenmeester Niels van ’t Hoog. Vanaf het nieuwe seizoen ‘21/22 zal de 37-jarige Arjan Visscher uit Gramsbergen de Westerparkbewoners gaan voorzien van zijn oefenstof.

De trainer, in het dagelijkse leven Accountmanager Noord-Oost Nederland bij Mebin BV, is momenteel nog werkzaam als trainer bij MVV’69 in Marle. Visscher is daar nu bezig aan zijn derde seizoen. Mede dankzij de jonge en ambitieuze trainer is de club bezig aan een heuse opmars. Totdat corona roet in het eten gooide maakte Marle het beste seizoen door in haar 51-jarige geschiedenis. Volgens de voetbalkenners mede door de verfrissende en duidelijke aanpak van de trainer die vroeger voetbalde in het eerste elftal van de Krimse Boys (DKB).

“Dat past toch het beste bij de huidige selectie van Mariënberg en is gericht op de toekomst waar talentvolle jeugdspelers dit seizoen en de komende jaren de stap naar het eerste elftal dienen te maken”, weet Bas de Lange, voorzitter van de TC, te melden. “Met Arjan hebben we, denken wij, de juiste trainer gevonden die Mariënberg met dit doel verder kan gaan helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in.”

Ook de nieuwe oefenmeester staat te popelen om aan zijn klus bij de trotse 3e klasser te beginnen. Visscher: “Ik wil het maximale uit de selectie van Mariënberg halen, spelers beter maken, zorgen voor een fitte selectie waar met veel passie, plezier en met een herkenbare speelwijze gevoetbald moet gaan worden. Daarbij gebruikmakend met het inpassen van talentvolle (jeugd)spelers.”

dens de informele gesprekken met jullie TC kreeg ik meteen een goed gevoel. Mariënberg is een warme, enthousiaste en fanatieke club. Dat merkte ik tevens aan het feit hoe de TC bijvoorbeeld met mij mee dachten over het maken van wedstrijdbeelden zodat wij die kunnen analyseren om het team beter te maken en de spelers individueel verder te ontwikkelen.”

 

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.