Home / / Afhaalbieb weer geopend

Afhaalbieb weer geopend

OMMEN – De Bibliotheek Salland heeft de Afhaalbieb weer geopend. Leden van de bieb kunnen via de catalogus op de website hun boeken en andere artikelen reserveren. Deze worden in de bibliotheek klaargezet. De lener krijgt een melding en kan tijdens de (beperkte) openingsuren zijn of haar tasje met boeken in ontvangst nemen. Ook is het gewoon mogelijk om boeken in te leveren. De Bibliotheek in Ommen is open op maandag en woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie zie: www.bibliotheeksalland.nl/afhaal.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.