Home / / (Advertorial)Groeiend vertrouwen in binnensporten bij Kontrast

(Advertorial)Groeiend vertrouwen in binnensporten bij Kontrast

DALFSEN – Na een gek coronajaar waarin het binnensporten tijdens de eerste golf niet mocht en in de tweede golf opnieuw beperkt werd, keert het gevoel van veiligheid bij de leden terug. 90% van de leden traint weer wekelijks en geeft aan zich helemaal veilig te voelen in de ruimtes.

Het sportcentrum draait op volle toeren, nu er weer groepslessen gegeven mogen worden. Met maximaal vijftien deelnemers per groep, heeft iedereen meer dan voldoende ruimte om de les te volgen. Ook de fitnesszalen zijn voorzien van vakken om de eigen ruimte te waarborgen. Kontrast moedigt iedereen aan om een paar keer per week een les of training te komen doen. Zo kan er gewerkt worden aan de gezondheid en daarmee ook aan de weerstand tegen virussen en infecties. Sporten wordt zo een deel van de gezondheidspreventie.

Gelukkig mag je blijven sporten ondanks alle beperkende maatregelen. Binnen een veilige omgeving kun je er toch even uit, ook al mag je niet douchen en is het sportcafé in Kontrast even omgetoverd tot extra fitnessruimte. Toch wordt het sociale aspect door de leden zeer gewaardeerd. Even trainen, andere mensen zien en spreken en dan weer naar huis.

Kontrast Sport & Wellness sluit haar jubileumjaar af met nog één maand de mogelijkheid om in te schrijven voor een jubileumtarief, vanwege het 30-jarig bestaan. Wie zich vóór de kerst inschrijft, betaalt voor de eerste drie maanden slechts 30 euro per maand voor all-in sporten en zwemmen. Nieuwe leden mogen na inschrijving zelf de startdatum bepalen, direct of op een later tijdstip (bijvoorbeeld in januari). Aanmelden kan via

www. kontrastdalfsen.nl

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.