Home / / Een gezellige ‘slaapadvies dag’ bij Bos Bedden

Een gezellige ‘slaapadvies dag’ bij Bos Bedden

Advertorial

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 12 december houdt Bos Bedden samen met enkele specialisten een ‘slaapadvies dag’. “Ondanks de vervelende tijd waar we nu allemaal mee te maken hebben, heeft Bos Bedden besloten van komende zaterdag een informatieve en gezellige dag te maken. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle coronamaatregelen en gewenste veiligheid”, aldus Rutger Veerman.

“Er bestaat niet één matras dat geschikt is voor ieder mens, maar voor ieder mens is wel een geschikt matras! Onder dit mom en even iets extra’s, houden wij een gezellige en informatieve dag bij Bos Bedden. Op 12 december wordt Bos Bedden extra vertegenwoordigd door een viertal merken”, legt Rutger uit. Zo is er een waterbedspecialist voor vragen omtrent waterbedden. Maar ook M-line licht haar drukverlagende matrassen extra toe. Daarnaast zijn ook Pullman en Eastborn aanwezig.

Rutger: “Dit zijn merken van Nederlandse bodem waar we als Bos Bedden trots op zijn en waar we graag mee samenwerken. Deze dag kleden we extra warm aan door u te voorzien van Barista koffie/cappuccino met iets lekkers. Daarnaast gaat u sowieso niet met een lege maag naar huis, want u krijgt een lekker kom warme snert mee (to-go)! Dit wordt verzorgd door de plaatselijke ondernemer Arian Dijsselhof van Proeflokaal Zuid. In deze moeilijke tijd vind ik het leuk om dit gezamenlijk met Arian op te pakken.”

“Gezien de coronamaatregelen (die wij overigens strikt hanteren) is het onze uitdaging om er een zo informatief en gezellig mogelijke dag van te maken. In onze ruim opgestelde showroom van 3000m2 is het ons toegestaan maximaal 120 klanten tegelijkertijd te ontvangen. Deze aantallen hebben wij nog eens gehalveerd om zo verzekerd te zijn van extra veiligheid. Daarom ook een kleine tip; indien mogelijk zouden wij graag met u een afspraak willen maken. Geheel vrijblijvend, maar om voldoende tijd voor elkaar te hebben en zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Mail of bel ons om een afspraak te maken. Tel: 0529-481223/Mail: info@bosbedden.nl.”

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.