Home / / Zorghotel Imminkhoeve biedt tijdelijk wonen met zorg

Zorghotel Imminkhoeve biedt tijdelijk wonen met zorg

LEMELE – Tijdelijk wonen met alle zorg, tijd en aandacht. Dat is mogelijk bij zorghotel Imminkhoeve in Lemele. Thuisgenoten biedt hier tijdelijk verblijf met alle zorg die nodig is, bijvoorbeeld als het thuis wonen even niet meer gaat of om te herstellen na een ziekenhuisopname.

Imminkhoeve kenmerkt zich door tijdelijke zorg met verblijf in een prachtige, groene omgeving. Bijvoorbeeld om in alle rust te herstellen na een ziekenhuisopname of om aan te sterken. In dergelijke situaties is tijdelijk wonen bij Imminkhoeve ideaal. De comfortabele appartementen worden verhuurd mét zorg, dit houdt in dat er in het gebouw een deskundige medewerker van Thuisgenoten aanwezig is, die direct hulp kan bieden als dat nodig is. Voor het tijdelijke verblijf is een zorgindicatie nodig. Een verpleegkundige van Thuisgenoten kan helpen om deze indicatie aan te vragen.

Alle vormen mogelijk

Thuisgenoten is een groeiende zorginstelling die verschillende vormen van zorg levert. Van huishoudelijke hulp tot begeleiding, woonzorg en verpleging & verzorging. Bij belangstelling voor een tijdelijk verblijf met zorg bij Imminkhoeve kan contact opgenomen worden met Thuisgenoten: 088-088 15 85.

 

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.