Home / / Werkzaamheden op de Balkerweg

Werkzaamheden op de Balkerweg

OMMEN – Onlangs is er vanuit Vechtdal Verbinding gestart met de werkzaamheden op de Balkerweg. Hier veranderen twee kruisingen ter hoogte van de N48 in rotondes en worden de aansluitende wegen aangepast.

Tot en met vrijdag 6 november is de Balkerweg tussen Ommerkanaal-Oost en het Wereldrestaurant Lindenberg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook de aansluiting van de Emslandweg/Hessenweg-West naar de Balkerweg is tot 6 november afgesloten voor gemotoriseerd verkeer als ook voor fietsers. Het verkeer wordt omgeleid. Ommen is bereikbaar via de kruising bij de N48-Varsenerdijk. Verder blijft in ieder geval één fietspad open langs de Balkerweg. Scholieren vanuit Balkbrug hoeven niet om te fietsen.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

Een marktkoopman demonstreert, zo te zien aan de vieze plekken op zijn blouse, een vlekverwijderaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.