Home / / Weldoeners schenken een duofiets aan De Elzenhoek

Weldoeners schenken een duofiets aan De Elzenhoek

OMMEN – De Old Grand Dads en militairen van het Materieel Logistiek Commando hebben ervoor gezorgd dat Orthopedagogisch Dagcentrum De Elzenhoek een elektrische rolstoelfiets/duofiets kon aanschaffen. De fiets wordt onder andere gebruik als vervoersmiddel maar wordt ook ingezet bij verschillende activiteiten met de kinderen.

Vrienden

Met de aanschaf van de fiets ging een bedrag gemoeid van 9000 euro. Een groot deel van dat bedrag werd bijeengebracht met een sponsorloop waaraan de militairen een grote bijdrage leverden. Voor het resterende geld benaderden de Vrienden van de Baalderborg Groep, de Old Grand Dads. Dit is een instantie die jaarlijkse donaties van golfspelende grootvaders int en beheert om het kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking mogelijk te maken, te sporten. In Ommen zijn de Old Grand Dads actief bij de Hooge Graven Golf & Country Club.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.