Home / / Vechtgenotenhuis ontvangt cheque van Lions Club Ommen/Dalfsen

Vechtgenotenhuis ontvangt cheque van Lions Club Ommen/Dalfsen

OMMEN – Vorige week mocht Gerda de Groot – voorzitter van de Stichting Vechtgenoten – een cheque in ontvangst van de Lionsclub Ommen-Dalfsen. Dit bedrag was een schenking vanuit de kerstkransenactie in 2019.

Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor psychosociale opvang voor kankerpatiënten en hun familie. Een warm, laagdrempelig huis waar men binnen kan lopen voor een kop koffie of thee, voor een gesprek of voor het aanmelden voor een workshop of lezing. “Zodra de coronamaatregelen het toelaten, openen we onze deuren weer voor onze gasten en zijn ook zeker nieuwe gasten van harte welkom”, vertelt Gerda de Groot. “Zeker in deze tijd hebben we elkaar hard nodig.”

De cheque werd overhandigd door José Dekker, notaris in Ommen en tevens lid van de serviceclub. De Stichting Vechtgenoten bedankt alle vrijwilligers binnen de Lionsclub zeer hartelijk. “Helemaal in deze tijd is het fijn te merken dat organisaties, serviceclubs, bedrijven en particulieren, de Stichting Vechtgenoten een warm hart toedragen”, aldus Gerda.

Wilt u het Vechtgenotenhuis ook steunen? Ga naar de Huis in Actie pagina op acties.kwf.nl/fundraiser/vechtgenotenhuis en doneer een bedrag. Iedere donatie, groot of klein is welkom en komt voor 100% bij het Vechtgenotenhuis terecht.

www.vechtgenoten.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.