Home / / Scoren voor de vereniging ASC’62

Scoren voor de vereniging ASC’62

DALFSEN – Nu het gehele amateurvoetbal stil ligt, de sportkantines dicht zijn en er geen inkomsten voor de verenigingen zijn, ontstaan er creatieve ideeën.

Menig sportclub is op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Diverse verenigingen stortten zich al op het mondkapje. Maar de selectie van ASC’62 bedacht een sponsoractie: ‘Help je club de coronatijd door’ met het motto: Sponsor onze competitiegoals van het seizoen 2020-2021 in de tweede klasse H. Elke speler en staflid van heren 1 sponsort zelf per gescoord doelpunt en probeert daarnaast een aantal personen te werven. Dit kan met een willekeurig bedrag. Denk aan 20 cent, 50 cent of 1 euro per doelpunt. Voorbeeld: Men sponsort met 20 cent per doelpunt. Als aan het einde van het seizoen bijvoorbeeld 37 doelpunten zijn gescoord (een gemiddelde van de afgelopen vier seizoenen bij ASC’62) dan betaalt men 37×0,20= 7,40 euro.
Het geld dat binnengehaald wordt met deze actie is voor de vereniging ASC’62.

Aanmelden is mogelijk door een mailtje te sturen naar: rickvanfaassen@live.nl. Meer informatie over deze actie bij: Rick van Faassen telefoon 06-15680592

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Ook sportpark Gerner in Dalfsen ligt er nog steeds verlaten bij, hopelijk komt daar dit jaar nog verandering in

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.