Home / / Saam Welzijn start weer op

Saam Welzijn start weer op

NIEUWLEUSEN – Na de landelijke persconferentie van vorige week dinsdag, start Saam Welzijn haar activiteiten in de Kulturhusen weer op. Concreet betekent dit dat de leden weer actief deel kunnen nemen aan ouderen- en jongerenactiviteiten. Er blijft aandacht voor de anderhalve meter afstand, het regelmatig handen wassen en het dragen van mondkapjes. Mocht een deelnemer toch geen risico willen lopen, dan vraagt Saam Welzijn de afmelding door te geven via onderstaand telefoonnummer of emailadres

Ook de medewerkers van Saam Welzijn werken weer wat meer vanaf hun werkplek in de kantoren van de Kulturhusen. Door de gedeeltelijke lockdown wordt er ook nog vanuit huis gewerkt. Net als afgelopen twee weken blijven zij actief in de wijken, onder het motto ‘Saam komt naar u toe’ om op een veilige manier contact te leggen. Ze zijn herkenbaar aan de blauwe Saam jasjes of dragen een badge van Saam welzijn.

Voor een luisterend oor en het meedenken met hulpvragen is het team dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur op 0529-482121 en via info@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.