Home / / Ouderen kunnen elkaar ontmoeten bij PUNT

Ouderen kunnen elkaar ontmoeten bij PUNT

OMMEN – WijZ welzijn Ommen opent (onder voorwaarden) op de maandag- en donderdagmorgen haar deuren voor senioren. Sommige mensen spreken dagenlang geen anderen en dreigen in een isolement te raken. De medewerkers kregen regelmatig de vraag of er kans is om even samen te komen met anderen. Om aan deze ontmoetingsvraag te voldoen, opent WijZ welzijn Ommen onder voorwaarden op maandag- en donderdagmorgen haar deuren voor senioren.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Hierbij dient men een telefoonnummer door te geven. Bij twijfel over gezondheid wordt nadrukkelijk gevraagd niet naar de activiteit te komen. Bij de deur wordt er naar de (coronagerelateerde) gezondheid gevraagd en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.