Home / / Omleidingsroute Hessenweg in Dalfsen door werkzaamheden

Omleidingsroute Hessenweg in Dalfsen door werkzaamheden

DALFSEN/OMMEN – Vanwege de werkzaamheden aan de noordelijke parallelweg van de N340, zijn fietsers vanaf Oudleusen genoodzaakt de N340/Varsenerdijk over te steken. Omdat dit gevaarlijke situaties oplevert, zijn er extra maatregelen getroffen. In overleg met de wegbeheerder is besloten om de snelheid ter plaatse naar 50km/h terug te brengen. Ook zijn er attentieborden geplaatst waarop vermeld staat dat er een fietsoversteekplaats genaderd wordt en staan er waarschuwingslichten bij de fietsoversteken.
Sinds afgelopen maandag is er een omleidingsroute ingevoerd, die over de Hessenweg-West leidt. Deze route is voor scholieren naar het Vechtdal College evenlang als de route via de Varsenerdijk. De afgelopen dagen waren verkeersregelaars ter plaatse om deze route aan te geven en er zijn extra fietslampjes uitgedeeld.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

Een marktkoopman demonstreert, zo te zien aan de vieze plekken op zijn blouse, een vlekverwijderaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.