Home / / Meer dan alleen reparaties bij Telefoon Reparatie Ommen

Meer dan alleen reparaties bij Telefoon Reparatie Ommen

(Advertorial)

OMMEN – Een kapot scherm of een nieuwe batterij? Voor reparaties aan telefoons en tablets weten Ommenaren de weg naar Telefoon Reparatie Ommen inmiddels goed te vinden. Sinds januari is eigenaar Roy de samenwerking aangegaan met Tina. Samen hebben zij het assortiment en diensten van de winkel behoorlijk uitgebreid.

Foto: Woertink Fotografie

Tina en Roy zijn geen onbekenden van elkaar. Tina’s man Raffi was vanaf de start van de winkel van Roy – toen nog bekend als Smart Repair Ommen – zijn leverancier. Na een jarenlange samenwerking besloten ze hun krachten te bundelen. In de vernieuwde winkel is, naast de vertrouwde telefoonaccessoires, ook een PostNL haal- en brengpunt te vinden. “Een mooie extra service voor de Ommenaren. Zij hoeven niet te sjouwen met pakketten en kunnen dichtbij parkeren”, vertelt Roy.

Sinds mei is het ook mogelijk om een telefoonabonnement met of zonder toestel af te sluiten bij Telefoonreparatie Ommen. “Wij kunnen abonnementen afsluiten van alle providers. Ook voor bedrijven regelen wij graag de abonnementen”, vertelt Tina. Naast de nieuwe diensten is de vertrouwde service het allerbelangrijkste voor Tina en Roy. “Die service van Roy kent geen grenzen. Hij heeft de hele zaak opgebouwd en mensen blijven terugkomen, vertelt Tina. “Het klantencontact en de service zijn erg belangrijk. Je merkt dat klanten het waarderen”, vult Roy aan.

Ook voor reparatie van telefoons en tablets zijn klanten nog altijd op het goede adres. Een telefoon laten repareren bij Telefoonreparatie Ommen heeft volgens Tina en Roy veel voordelen. “Vaak ben je de telefoon meer dan een week kwijt. Bij ons is in de meeste gevallen de telefoon klaar terwijl de klant wacht”, vertelt Roy. De koffie staat klaar en er is gelegenheid om te zitten. “Een ander voordeel is dat de telefoon niet helemaal terug hoeft naar de fabrieksinstellingen. Waar je meestal al je gegevens moet overzetten voordat je een telefoon laat repareren, is dat bij ons niet nodig.”

Om te vieren dat er nu ook abonnementen af te sluiten zijn bij Telefoon Reparatie Ommen, hebben Roy en Tina een mooie actie bedacht. “Iedereen die een abonnement afsluit krijgt gedurende de looptijd van het abonnement korting op reparaties. De eerste keer is dat 25 procent, de tweede reparatie 15 procent en mocht een telefoon voor de derde keer gerepareerd moeten worden krijgen klanten 10 procent korting. Een mooie actie voor consumenten, maar zeker ook voor bedrijven die meerdere zakelijke abonnementen afsluiten.” De actie loopt tot maart 2021. Volg Telefoon Reparatie Ommen op Facebook en Instragram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.

 

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.