Home / / Marcel Hoonhorst nieuw gezicht in de Varsenerstraat

Marcel Hoonhorst nieuw gezicht in de Varsenerstraat

(Advertorial)

OMMEN – Op donderdag 19 november vond de officiële opening plaats van Hoonhorst, meer dan groente en fruit, aan de Varsenerstraat in Ommen. Op deze vertrouwde plek – waar sinds mensenheugenis een groentewinkel gevestigd is – is Marcel Hoonhorst sinds vorige week het nieuwe gezicht.

Na jaren als vestigingsmanager gewerkt te hebben bij verschillende groentewinkels in de regio, begon Marcel een aantal jaren terug voor zichzelf met catering vanuit huis. De coronacrisis zorgde ervoor dat dit op een laag pitje kwam te staan. Marcel greep de geboden kans om de winkel aan de Varsenerstraat over te nemen daarom met beide handen aan.

“De winkel is volledig vernieuwd. We zijn van service naar semi-selfservice gegaan”, vertelt Marcel. “Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met dagelijks verse maaltijden, maaltijdsalades, toetjes en verse sappen. Maar ook de noten en heerlijke kazen van onder andere Koonstra uit de Vinkenbuurt zijn bij ons te vinden. Alles vers, met recht: Meer dan groente en fruit!”

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.