Home / / Lokale kunstwerken van kunstenaars uit Ommen

Lokale kunstwerken van kunstenaars uit Ommen

OMMEN – In deze tijd waarin veel wordt afgelast is Viviane Rose – conceptueel en geëngageerd kunstenaar, tevens de Stadsdichter van Ommen – het project ‘Kunstshop 50 x 50’ gestart. Het betreft een online kunstshop met werk van diverse kunstenaars uit Ommen en omgeving.

Viviane: “Een kunstwerk is een uniek cadeau voor de feestdagen om aan jezelf of aan iemand anders te geven. Je steunt hiermee meteen de lokale kunst.” Op kunstshop50x50.blogspot.com zijn de werken te zien. Zit er een werk bij dat je wilt aanschaffen? Scroll dan naar beneden voor informatie. De opbrengst van de verkochte werken gaat in het geheel naar de desbetreffende kunstenaar. Eventueel verzenden is in overleg mogelijk.

 

Lees ook

De Zilveren Knoop: schaduwdoeken en kussens op maat

(Advertorial) RAALTE – De Zilveren Knoop is klaar voor het voorjaar. Wenst u een schaduwdoek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.