Home / / Laatste radje van dit jaar

Laatste radje van dit jaar

OMMEN – Aankomende zaterdag 28 november presenteert de Supportersvereniging OZC weer het online rad. Het betreft een marathonuitzending, alle 700 loten zijn verkocht.

Waar een uitzending normaal gesproken zo’n drie kwartier duurt, vermaken de heren het publiek nu ruim twee uur lang. Het belooft een spectaculaire uitzending te worden vol met verrassingen. De Supportersvereniging laat verder bijna niets los over de inhoud, maar met een ‘tip of the veil’ maken ze wel duidelijk dat er deze avond speciaal bezoek is. Verder doet de poster, die de sociale kanalen werd ingeslingerd, vermoeden dat de heren deze avond niet op één locatie blijven. Het publiek maakt het allemaal mee aanstaande zaterdag. De live uitzending begint om 17.30 uur en is te volgen via de Instagram van de Supportersvereniging OZC.

@ozcsupporters

Lees ook

Gemeentehuis op 13 en 14 mei gesloten

OMMEN – Wegens Hemelvaartsdag en de daaropvolgende vrije dag voor gemeentemedewerkers is het gemeentehuis in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.