Home / / Koop het pontje of word de nieuwe eigenaar van Huize den Berg

Koop het pontje of word de nieuwe eigenaar van Huize den Berg

DALFSEN – Zet een stel hotels op de Prinsenstraat, word de nieuwe eigenaar van Huize den Berg of koop het pontje. Dit alles is mogelijk met het Dalfser Monopolyspel dat sinds 28 oktober exclusief verkrijgbaar is bij Jumbo Kamphuis.

Er waren drie gelukkigen die op gepaste afstand de eerste exemplaren uit handen van Ronald Kamphuis in ontvangst namen: Robert Westera, hij maakte alle foto’s op het spel, Cees Lindenburg van de Bordspel Vereniging Dalfsen en Wethouder Jan Uitslag.

Monopolytelg: Dalfsen

Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Dalfsen. Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopolytelg: de editie Dalfsen.

Monopoly Dalfsen is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Kamphuis. Bij iedere 10.00 euro ontvangen klanten een zegel en bij 30 zegels is de spaarkaart vol. Tegen inlevering van de spaarkaart kost het spel 34.95 euro (de verkoopadviesprijs is 49,95 euro). Hierbij geldt: OP=OP. De spaaractie loopt van 28 oktober tot en met 22 december.

Lees ook

De Zilveren Knoop: schaduwdoeken en kussens op maat

(Advertorial) RAALTE – De Zilveren Knoop is klaar voor het voorjaar. Wenst u een schaduwdoek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.