Home / / Kinderkerstfeest online

Kinderkerstfeest online

OMMEN – De PKN gemeenschap Ommen houdt jaarlijks op tweede kerstdag een kinderkerstfeest, georganiseerd door de leden van kinderkoor ‘Een vrolijk geluid’. Vanwege de coronamaatregelen vindt het kerstfeest dit jaar niet fysiek, maar wel online plaats.

In de afgelopen jaren heeft kinderkoor ‘Een vrolijk geluid’ verschillende rollen gespeeld tijdens het kinderkerstfeest, waaronder vorig jaar in een musical. Ook dit jaar belooft het een leuke dienst te worden. Het thema van het kinderkerstfeest is: Met U is het kerst. Ook al wordt kerst dit jaar op een andere manier vormgegeven, het blijft ondanks alles een feest van liefde en hoop.

Ter voorbereiding op het kinderkerstfeest plaatst de organisatie vanaf 27 november een ‘teaser’ online. Deze is te zien op de Facebook – en Instagrampagina van het kinderkoor. Aanmelden kan voor 18 december via kinderkooreenvrolijkgeluid@gmail.com. Belangrijk is om naam, adres en het aantal kinderen door te geven. Want wie weet wordt er nog iets leuks langsgebracht. Op zaterdag 26 december is het kerstfeest om 10.00 uur te zien

www.kerkomroep.nl

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.